Copyright All Rights Reserved © 2021 Salves

De opvallendste trends van Agile Dev West 2018 – Recap

 In
12 juni '18
  • Deel dit bericht
  • linkedin icon

Teamhealth en kwaliteit: als de randvoorwaarden maar in orde zijn

Alweer de laatste video van onze razende Mustang-reporters. Vanuit de Grand Canyon geven Luc en Christian hun terugblik op Agile Dev West 2018. De grootste trend? Teamhealth. Door agile werken gefocust op sprints en kwaliteit sneeuwt teambelang vaak onder. En daar lijdt de teamperformance weer onder.

Christian signaleerde een andere trend die hemzelf dicht aan het hart ligt: de focus op kwaliteit. Met name vanuit een leiderschapsrol moet kwaliteit boven deadlines van productie worden gezet, waardoor er ruimte ontstaat voor dingen als unittesten en test driven development. Opvallend dus dat de twee grootste trends van ADW niet daadwerkelijk over productie en werken gaan, maar over randvoorwaarden. Het laat duidelijk zien waar agile naartoe beweegt en hoe je daar als tester nu al op kan inspelen.

Dit was alweer de laatste video van onze verslaggevers. Wil jij onderdeel zijn van deze toffe club? Solliciteer direct via dit platform en misschien ben jij volgend jaar wel op Agile Dev West 2019!

Powered by

Salves logo

Reporters

L. OverslootLuc Oversloot
C. van de WaartChristian van de Waart